Hoogwerkers

Heeft u hoogwerkers nodig voor uw klus?

Heeft u een belangrijke klus die geklaard moet worden en bent u hiervoor op zoek naar hoogwerkers? Hint IJmuiden Verhuur BV is uw specialist in de verhuur, verkoop en reparatie van uw machines.
Wij hebben de afgelopen 30 jaar veel ervaring mogen opdoen in de verkoop, verhuur en reparatie van zowel hoogwerkers als vorkheftrucks en terminaltrekkers. Hierdoor kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit diensten en producten leveren. Aan welke eisen moet uw machine voldoen? En wilt u gebruik maken van onze verkoop of verhuur? Onze professionals gaan graag met u in gesprek om te kijken naar het beste model voor u. Kortom, voor de verhuur, verkoop of reparatie van hoogwerkers is Hint IJmuiden Verhuur BV uw professionele partner.

Uw hoogwerkers kopen of huren?

Wij hebben een mooi assortiment hoogwerkers voor u in petto. Kijk gerust rond op onze website. Wie weet zit het juiste model voor u er tussen. Kiest u voor onze verhuur? Voor een kortdurige klus wordt huren als zeer aantrekkelijk ervaren. Of gaat u toch liever voor onze verkoop? Zo heeft u er langdurig plezier van. En gaat er iets aan uw machine kapot of is er een defect aan uw huidige machine? Geen zorgen. Onze ervaren monteur heeft uw probleem in een mum van tijd verholpen. Wij bieden namelijk ook reparatie aan. Met zijn service auto komt onze monteur gauw naar u toe en wordt het probleem vastgesteld. Vervolgens lost de monteur het probleem op met zijn speciale gereedschap. Ook voor het onderhoud of de jaarlijkse keuring van uw hoogwerkers bent u bij ons van harte welkom!

Profiteer van onze geweldige voordelen

Dus u wilt gebruik maken van de verkoop, verhuur of reparatie van hoogwerkers bij Hint IJmuiden Verhuur BV?
Een goede keuze. U profiteert namelijk van veel voordeel. Wij bieden u uitstekende kwaliteit tegen een mooie prijs. Dit kunnen wij u bieden door onze korte organisatielijnen. Ga er maar vanuit dat wanneer u een machine bij ons bestelt, uw product snel geleverd zal worden. En is er een mankement aan uw machine? Maak dan gebruik van onze reparatieservice. Wij bieden u alles onder één dak. Uw hoogwerkers huren, kopen of repareren doet u dus bij Hint IJmuiden Verhuur BV!

Benader ons via de mail of telefoon

Heeft u technisch advies op maat nodig omtrent hoogwerkers? Heeft u een model naar wens gezien op de website en wilt u deze bestellen? Of heeft u overige vragen?
Neem contact met ons op via 06-53707578 of 0255-511347 of mail naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl.

    Je naam*

    Je e-mail*

    Onderwerp

    Je bericht