Heftrucks

Hint IJmuiden Verhuur BV: voor al uw heftrucks

Zoekt u een professioneel bedrijf met een specialisatie in de verhuur, verkoop en reparatie van heftrucks? Bij Hint IJmuiden Verhuur BV bent u hiervoor op de juiste plek. Met onze ruim 30 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en reparatie van deze prachtige machines, kunnen wij u precies de hoogwaardige kwaliteit bieden die u zoekt. Of u nu kiest voor het kopen of huren van een heftruck, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste machine. Heeft u een heftruck en denkt u dat er een defect is? Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
Kortom, voor alles rondom heftrucks moet u bij Hint IJmuiden Verhuur BV zijn!

Neem een kijkje in ons assortiment heftrucks

Op onze website kunt u een brede collectie heftrucks vinden. Wat dacht u van een mooie vorkheftruck? U kunt bij ons terecht voor zowel de verkoop als verhuur van een heftruck. Wij begrijpen dat kiezen voor onze verhuur aantrekkelijk kan zijn wanneer u slechts tijdelijk een heftruck nodig heeft. Heeft u een heftruck voor de langere termijn nodig? Kies dan voor onze verkoop. Is er onlangs iets aan uw huidige heftruck kapot gegaan? Geen zorgen. Onze vakkundige monteur is snel ter plaatse. Met zijn service auto, compleet met het juiste gereedschap, komt onze monteur naar u toe. Door het gebruik van onder andere een laptop, kan de monteur snel een juiste diagnose stellen en uw probleem verhelpen. Bij ons kunt u tevens terecht voor de jaarlijkse keuring en het onderhoud van heftrucks.

Om deze redenen kiest u voor onze heftrucks

Waarom zou u juist voor Hint IJmuiden Verhuur BV kiezen voor de verkoop, verhuur of reparatie van een heftruck? Omdat u bij ons van vele voordelen profiteert uiteraard. Wij bieden u jong gebruikte machines tegen een scherpe prijs. Hoe deze aantrekkelijke prijzen tot stand komen? Door onze korte organisatielijnen kunnen wij onze machines tegen een voordelige prijs inkopen. Wij selecteren hierbij alleen de beste machines. Onze levering is snel. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw heftruck in goede staat bij u geleverd wordt. Heeft u technisch advies nodig? Onze specialisten zijn u graag van dienst. Indien u een reparatie nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze reparatieservice. Zoals u leest, wij bieden u verkoop, verhuur en reparatie onder één dak. Daarom kiest u voor onze heftrucks!

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze heftrucks? In onze verkoop of verhuur? Of wenst u een reparatie te laten verrichten? Neem snel contact op via 06-53707578 of 0255-511347, mail naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in.

    Je naam*

    Je e-mail*

    Onderwerp

    Je bericht