Heftrucks Zaandam

Kies vanuit Zaandam voor onze heftrucks en terminaltrekkers

Zoek niet langer verder wanneer u in Zaandam aan het kijken bent voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel de verhuur en verkoop als de reparatie van heftrucks, terminaltrekkers, hoogwerkers en vorkheftrucks. Bij Hint IJmuiden Verhuur BV bent u op de juiste plek! Ons bedrijf bestaat inmiddels al 30 jaar. Toen begonnen wij al met de verhuur en verkoop van terminaltrekkers, vorkheftrucks, hoogwerkers en heftrucks. En dat doen we nog steeds. Daarbij kunt u onze vakkundige monteur inzetten voor het laten onderhouden en repareren van uw vorkheftrucks en hoogwerkers. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op vanuit Zaandam!

Uw vorkheftruck of terminaltrekker kopen of huren doet u bij ons!

U kunt bij ons vanuit Zaandam terecht voor een breed aanbod van hoogwerkers, heftrucks en terminaltrekkers. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige merken. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van onder andere de beste terminaltrekkers. Deze verkopen wij tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u een mooie heftruck of terminaltrekker bij ons gezien? Dan leveren wij deze graag bij u in Zaandam af.
Huurt u liever een vorkheftruck of terminaltrekker dan dat u er een koopt? Ook huren is mogelijk bij Hint IJmuiden Verhuur BV. Kortom, voor de verkoop en verhuur van uw intern transportmiddelen kiest u voor Hint IJmuiden Verhuur BV.

Uw heftrucks laten onderhouden of repareren

Is er sprake van een defecte terminaltrekker of heftruck in Zaandam? Geen nood! Onze monteurs helpen u graag op weg bij de reparatie of het onderhoud van uw interne transportmiddel. Zet ons in en wij repareren uw heftruck of terminaltrekker bij u op locatie. Dat is nog eens handig! Wij zetten het beste gereedschap in dat onze monteur via onze service auto naar u meeneemt. Onze monteur stelt vast wat er aan de hand is en voert vervolgens de reparatie uit. Of zet ons in voor uw jaarlijkse onderhoud en keuringen. Zo weet u zeker dat u veilig met uw vorkheftruck of terminaltrekker de weg op kunt.

Onze voordelen voor u vanuit Zaandam

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Mooi! Wij hebben u namelijk aantrekkelijke voordelen te bieden. Wij bieden u:

 • Een snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Technisch advies indien nodig
 • Verkoop, verhuur en service binnen hetzelfde bedrijf
 • Een vakkundig team met veel verstand van reparatie

Neem contact op vanuit Zaandam

Denkt u erover om een nieuwe hoogwerker, vorkheftruck of terminaltrekker te kopen/huren? Of is er sprake van een mankement aan uw vorkheftruck? Benader ons dan vandaag nog via 06-53707578 of 0255-511347, mail naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn u in Zaandam graag van dienst!

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht