Heftrucks Lisse

Het adres voor vorkheftrucks in de omgeving van Lisse

Wilt u in Lisse nieuwe heftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers voor uw bedrijf aanschaffen? Bij Hint IJmuiden Verhuur BV zit u helemaal goed. Al meer dan 30 jaar kunnen bedrijven bij ons aankloppen voor occasions van de beste merken. De hoogwerkers, vorkheftrucks en terminaltrekkers zijn van goede kwaliteit en bieden veel gemak op de werkvloer. Wilt u liever een intern transportmiddel huren? Dan kunt u ook bij ons terecht. Naast de verkoop en het verhuur van machines helpen wij u ook met het repareren van onder andere vorkheftrucks en hoogwerkers. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Lisse en geef uw wensen aan ons door.

Bij ons vindt u de heftrucks en hoogwerkers die u wenst

De terminaltrekkers, vorkheftrucks en hoogwerkers die wij verkopen, zijn jong gebruikte modellen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd. De occasions zijn van de beste merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Om u een scherpe prijs te kunnen bieden, hanteren wij korte lijnen binnen onze organisatie. Bekijk ons assortiment en kies de heftruck of terminaltrekker die u wenst. Wilt u niet direct overgaan tot de aankoop van een machine? Dan kunt u in Lisse ook een van onze vorkheftrucks of hoogwerkers huren.

De keuring van uw terminaltrekkers en hoogwerkers

Bent u ervan op de hoogte dat uw heftruck of hoogwerker minimaal een keer per jaar gekeurd moet worden? Alleen een gecertificeerde monteur mag deze keuring uitvoeren. Gelukkig heeft Hint IJmuiden Verhuur BV verschillende monteurs in dienst die bevoegd zijn om de jaarlijkse keuring uit te voeren. Wanneer het nodig is, kunnen zij direct onderhoud aan uw machine uitvoeren. Werkt uw heftruck niet meer zoals hij zou moeten doen? Dan sturen wij een van onze service auto’s naar u toe om een reparatie uit te voeren in Lisse.

Geniet van de volgende voordelen

Wenst u in Lisse gebruik te maken van onze diensten en producten? Dan zult u genieten van de volgende voordelen. Wij:

 • Bieden scherpe prijzen
 • Zorgen voor een snelle levering
 • Helpen met technisch advies op maat
 • Hebben verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Helpen u met een vakkundig en ervaren reparatie team

Bel of mail ons vanuit Lisse

Wilt u in Lisse ook een van de vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers uit ons assortiment aanschaffen? Of wilt u onze monteur inschakelen voor het uitvoeren van een grondige keuring? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. De heftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers die u wenst, worden dan in topconditie bij u in Lisse geleverd.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht