Heftrucks IJmuiden

Het adres in IJmuiden voor heftrucks en terminaltrekkers

Bent u in IJmuiden op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor de verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks, vorkheftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Dan bent u aan het juiste adres bij Hint IJmuiden Verhuur BV. Ruim 30 jaar geleden werd het bedrijf opgericht. Sindsdien kunt u bij ons terecht voor het juiste interne transport materieel zoals heftrucks, terminaltrekkers, hoogwerkers en vorkheftrucks. Naast dat u jong gebruikte machines bij ons kunt kopen, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van heftrucks. Tevens kunt u onze vakkundige monteurs inschakelen om uw hoogwerkers en vorkheftrucks te repareren en onderhouden. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Benader ons dan en maak een afspraak vanuit IJmuiden.

De verkoop en verhuur van vorkheftrucks en hoogwerkers

Bij ons in IJmuiden vindt u de mooiste occasions van heftrucks, hoogwerkers, terminaltrekkers van vooraanstaande merken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onder andere vorkheftrucks zeer zorgvuldig in te kopen. De occasions worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkocht. Deze scherpe prijs is mogelijk door de korte organisatielijnen die wij hebben. Wanneer u een mooie terminaltrekker of heftruck bij ons koopt, wordt de machine in topconditie bij u in IJmuiden afgeleverd. Wilt u niet direct een intern transportmiddel bij ons kopen? Dan kunt u ook bij ons terecht om een hoogwerker of vorkheftruck te huren!

Service, reparatie en onderhoud van heftrucks

Werkt uw heftruck of terminaltrekker niet meer naar behoren? Schakel dan onze monteurs in om een reparatie of onderhoud uit te voeren. Wij hebben een fijne service waarbij wij op locatie uw machine repareren. Hierbij wordt een van onze service auto’s naar u toegestuurd. In deze service auto’s is het juiste gereedschap aanwezig, zodat onze monteur succesvol een diagnose kan stellen en een reparatie uitvoeren. Ten slotte kunt u ons ook inschakelen voor jaarlijks onderhoud en keuringen. Op deze manier kunt u stilstand tot een minimum beperken in IJmuiden.

De voordelen die wij bieden in IJmuiden

Kiest u voor de diensten of producten van Hint IJmuiden Verhuur BV? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Een vakkundig en ervaren reparatie team

Benader ons vanuit IJmuiden

Wilt u ook een nieuwe vorkheftruck, terminaltrekker of hoogwerker aanschaffen? Of heeft u machine een reparatie nodig? Benader ons dan via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u in IJmuiden graag aan de heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers die u wenst.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht