Heftrucks Hoofddorp

Wij zijn uw partner op het gebied van heftrucks in Hoofddorp

Bent u in de omgeving van Hoofddorp op zoek naar een specialist op het gebied van heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Bij Hint IJmuiden Verhuur BV bent u aan het juiste adres. Wij zijn naast leverancier ook verhuurder van hoogwerkers, vorkheftrucks en terminaltrekkers van de beste merken. Bent u al in het bezit van een intern transportmiddel, maar werkt deze niet meer naar behoren? Onze monteurs helpen u graag met een vakkundige reparatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u meteen een afspraak met ons maken? Benader ons dan direct vanuit Hoofddorp.

Klop bij ons aan om een vorkheftruck te kopen of te huren

De terminaltrekkers, vorkheftrucks en hoogwerkers die wij verkopen, zijn zorgvuldig geselecteerde occasions. De machines zijn van de beste merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Door onze korte organisatielijnen kunnen wij deze occasions tegen scherpe prijzen aanbieden. Wenst u een van onze terminaltrekkers, heftrucks of hoogwerkers aan te schaffen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Ook wanneer u niet direct een volledige machine wilt kopen, kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld hoogwerkers en heftrucks te huren. Laat ons vanuit Hoofddorp weten wat uw wensen zijn.

Laat ons uw heftrucks en hoogwerkers keuren

Wist u dat uw heftruck of hoogwerker minimaal 1 keer per jaar gekeurd moet worden? Deze keuring moet door een deskundig persoon worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar een monteur die uw intern transportmiddel kan keuren? Bij Hint IJmuiden Verhuur BV zit u helemaal goed. Wij hebben verschillende monteurs in dienst die uw heftruck of hoogwerker op locatie grondig kunnen inspecteren. Wanneer er onderhoud aan uw hulpmiddel moet worden uitgevoerd, kunnen zij dat ook direct voor u uitvoeren. Werkt uw heftruck of terminaltrekker niet meer naar behoren? Ook voor de reparatie van uw machine kunt u op het vakmanschap van onze monteurs rekenen in Hoofddorp.

Profiteer van deze voordelen

Wij helpen u in Hoofddorp graag met onze producten en diensten. U profiteert daarbij van de volgende voordelen:

 • Scherpe prijzen
 • Een snelle levering
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Hulp van een vakkundig en ervaren reparatie team

Neem contact met ons op vanuit Hoofddorp

Wenst u in Hoofddorp een van onze vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers aan te schaffen? Of wilt u de hulp van onze monteurs bij een grondige keuring? Benader ons dan via telefoonnummer 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij staan dan in Hoofddorp voor u klaar met de heftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers die u wenst.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht