Heftrucks Heemskerk

De verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks in Heemskerk

Zoekt u in de omgeving van Heemskerk naar een bedrijf waar u terecht kunt voor kwaliteits heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment met occasions bij Hint IJmuiden Verhuur BV. Ruim 30 jaar geleden zijn wij begonnen met de verkoop van jong gebruikte vorkheftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers. Daarnaast zijn wij gestart met het verhuren van de machines. Heeft u behoefte aan het onderhoud of de reparatie van uw heftruck? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Heemskerk en maak een afspraak.

Koop of huur uw vorkheftrucks en terminaltrekkers via Hint IJmuiden Verhuur BV

Ons bedrijf is 30 jaar geleden begonnen met het inkopen van eersteklas heftrucks, hoogwerkers en terminaltrekkers. Door onze korte organisatielijnen kunnen wij de machines tegen een aantrekkelijke prijs verkopen. Wilt u ook profiteren van het gemak van een heftruck of hoogwerker? Neem dan eens contact met ons op en geeft uw wensen aan ons door. Wij kijken dan welke machines in ons assortiment bij uw wensen aansluiten. Wanneer u uw keuze eenmaal gemaakt heeft, komen wij de machine in topconditie bij uw afleveren. Wilt u niet direct een volledige heftruck of terminaltrekker aanschaffen? Dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om machines te huren in Heemskerk.

Wij repareren vakkundig uw heftrucks en hoogwerkers

Werkt uw machine niet meer naar behoren? Klop dan aan bij onze monteurs. Zo komen graag bij u langs om op vakkundige wijze uw machine te repareren. Wij maken gebruik van service auto’s met daarin al het benodigde gereedschap. De monteur zal in Heemskerk de diagnose stellen en aan de slag gaan met de reparatie. Zo hoeft uw vorkheftruck of hoogwerker nooit lang stil te staan. Heeft uw interne transportmiddel behoefte aan jaarlijks onderhoud of een keuring? U kunt altijd op onze hulp rekenen!

Dit zijn de voordelen die wij bieden

Wanneer u in Heemskerk kiest voor onze diensten en producten, geniet u van de volgende voordelen:

 • Een snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Hulp van een vakkundig en ervaren reparatie team

Bel of mail ons vanuit Heemskerk

Wilt u in Heemskerk vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers aanschaffen? Of wenst u de hulp van onze monteurs tijdens een reparatie? Bel ons dan via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij zorgen er dan voor dat u in Heemskerk gebruik kunt maken van de eersteklas heftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers die u wenst.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht