Heftrucks Haarlem

Uw specialist voor heftrucks en terminaltrekkers in Haarlem

Zoekt u in Haarlem een specialist in de verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Kies dan voor de diensten en producten van Hint IJmuiden Verhuur BV. Al meer dan 30 jaar zijn wij hét adres voor de beste vorkheftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers. Wij verkopen niet alleen jong gebruikte machines, maar u kunt ook bij ons terecht om een van onze machines te huren. Tevens bieden wij hulp wanneer uw heftruck niet meer naar behoren werkt. Onze service auto komt dan bij u langs om uw machines vakkundig te repareren. Wilt u meer weten over de occasions die wij verkopen? Of wilt u onze monteurs inschakelen voor een reparatie? Benader ons dan vanuit Haarlem en maak een afspraak.

De verkoop en verhuur van heftrucks en hoogwerkers

De heftrucks, hoogwerkers en terminaltrekkers die wij verkopen, zijn van vooraanstaande merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met het inkopen van vorkheftrucks. Daarom vindt u bij ons ook de beste machines die zorgvuldig zijn uitgekozen. Door onze korte organisatielijnen hanteren wij scherpe prijzen voor de occasions. Koopt u bij ons vanuit Haarlem een heftruck of hoogwerker? Dan wordt hij in topconditie bij u afgeleverd. Wilt u niet direct overgaan tot de aankoop van heftrucks of terminaltrekkers? Bij ons kunt u ook de gewenste vorkheftrucks huren.

Ook voor de reparatie van uw heftrucks

Is uw hoogwerker of heftruck onverhoopt kapot gegaan? Dan helpen onze monteurs u graag met een vakkundige reparatie. Wij hebben een speciale service waarbij onze service auto bij u langskomt om uw machine op locatie te repareren. De service auto’s zijn uitgerust met al het gereedschap dat nodig is. De vakkundige monteurs kunnen snel een diagnose stellen en uw heftruck of terminaltrekker weer repareren. Heeft u behoefte aan jaarlijks onderhoud of een keuring van uw machine? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen in Haarlem.

Profiteer van de volgende voordelen in Haarlem

Wilt u gebruik maken van de diensten of producten van Hint IJmuiden Verhuur BV? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Een vakkundig en ervaren reparatie team

Neem contact op vanuit Haarlem

Wilt u in Haarlem via Hint IJmuiden Verhuur BV vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers kopen? Of heeft u behoefte aan een vakkundige reparatie door onze monteurs? Neem dan contact op via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons via info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u in Haarlem kunt genieten van het gemak van heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht