Heftrucks Castricum

De verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks in Castricum

Wenst u in Castricum het gemak van kwaliteits heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers op de werkvloer? Bekijk dan het ruime assortiment met interne transportmiddelen van Hint IJmuiden Verhuur BV. In 1987 zijn wij begonnen met de verkoop en het verhuur van vorkheftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers. Naast de verhuur en verkoop van machines, kunt u ook bij ons terecht wanneer uw heftruck bijvoorbeeld een probleem heeft. Onze monteurs zijn dan in staat om op vakkundige wijze uw machine weer te repareren. Wilt u ook een van onze vorkheftrucks, hoogwerkers of terminaltrekkers kopen of huren? Of wilt u de monteurs inschakelen voor een reparatie? Benader ons dan vanuit Castricum en maak een afspraak.

Koop of huur uw vorkheftrucks en terminaltrekkers via Hint IJmuiden Verhuur BV

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om heftrucks, hoogwerkers en terminaltrekkers zorgvuldig in te kopen. De machines zijn dus van een hoogwaardige kwaliteit en zullen u veel gemak bieden. Heeft u interesse in een van de vorkheftrucks of terminaltrekkers? Benader ons dan vanuit Castricum en geef uw wensen aan ons door. Wij zoeken dan in ons assortiment met occasions naar een machine die bij uw bedrijf past. Heeft u een vorkheftruck nodig tijdens een klus? Maar wilt u niet direct overgaan tot de aankoop van een dergelijke machine? Dan kunt u via Hint IJmuiden Verhuur BV ook heel eenvoudig de gewenste machine huren.

Wij repareren vakkundig uw heftrucks en hoogwerkers

Wanneer u in het bezit bent van een intern transportmiddel, kan er ook wel eens wat stuk gaan bij de machine. Het is dan verstandig om direct een monteur in te schakelen voor de reparatie, zodat de machine niet te lang stilstaat. Wij sturen graag een van onze service auto’s naar uw locatie om de machine te repareren. Na een snelle diagnose en reparatie werkt uw heftruck of hoogwerker weer als nooit tevoren. Heeft de machine behoefte aan jaarlijks onderhoud of een keuring? U kunt op onze hulp rekenen in Castricum.

Profiteer van onze voordelen

Kiest u in Castricum voor onze diensten en producten? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Een snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Hulp van een vakkundig en ervaren reparatie team

Neem contact met ons op vanuit Castricum

Wenst u in Castricum vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers voor uw bedrijf aan te schaffen? Of wilt u een reparatie laten uitvoeren aan uw machines? Bel ons dan via 06-53707578 of 0255-511347, mail naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers in Castricum.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht