Heftrucks Bloemendaal

Kies in Bloemendaal voor de specialist in heftrucks

Zoekt u in de omgeving van Bloemendaal een bedrijf waar u terecht kunt voor kwaliteits heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Benader dan de specialist van Hint IJmuiden Verhuur BV. Al meer dan 30 jaar zijn wij hét adres voor eersteklas vorkheftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers. Naast de verkoop van interne transportmiddelen, kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van onder andere vorkheftrucks en terminaltrekkers. Bent u de eigenaar van een heftruck in Bloemendaal? En werkt deze heftruck niet meer naar behoren? Dan kunt u ons ook inschakelen voor de vakkundige reparatie van de machine.

Koop of huur uw heftrucks en hoogwerkers bij ons

Wanneer u op zoek bent naar vorkheftrucks, hoogwerkers of terminaltrekkers, zit u bij Hint IJmuiden Verhuur BV helemaal goed. Wij verkopen jong gebruikte machines van de beste merken. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring zorgvuldig de heftrucks en hoogwerkers inkopen. Tevens hanteren wij korte organisatielijnen, zodat wij aantrekkelijke prijzen kunnen hanteren voor de machines. Koopt u bij ons een nieuwe heftruck of terminaltrekker? Dan zorgen wij ervoor dat uw aankoop in een topconditie bij u in Bloemendaal wordt afgeleverd. Bent u er nog niet aan toe om een occasion bij ons aan te schaffen? Dan is het ook mogelijk om een eersteklas intern transportmiddel te huren.

Laat ons uw heftrucks en hoogwerkers repareren

Het kan voorkomen dat uw hoogwerker of heftruck onverhoopt kapot gaat. In dat geval kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk een speciale service waarbij wij op locatie uw machine komen repareren. Wij hebben verschillende service auto’s in dienst die al het benodigde gereedschap bevatten dat nodig is voor een succesvolle reparatie. Onze vakkundige monteur zal dan binnen no time een diagnose stellen en de heftruck of terminaltrekker maken. Zoekt u een specialist waar u terecht kunt voor jaarlijks onderhoud of een keuring? Ook dan kunt u op het vakmanschap van onze monteurs rekenen in Bloemendaal.

Wij bieden de volgende voordelen in Bloemendaal

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten en producten, kunt u van heel veel voordelen profiteren. Wij:

 • Bieden een snelle levering
 • Hanteren aantrekkelijke prijzen
 • Geven technisch advies op maat
 • Hebben verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Hebben een vakkundig en ervaren reparatie team

Bel of mail ons vanuit Bloemendaal

Wilt u in Bloemendaal jong gebruikte vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers kopen? Of wenst u de vakkundige hulp van onze monteurs bij een reparatie? Bel ons dan direct via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Laat ons vanuit Bloemendaal weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe of gehuurde heftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht