Heftrucks Amsterdam

Uw specialist in Amsterdam voor kwalitatief goede heftrucks

Zoekt u rondom Amsterdam nog steeds naar een bedrijf dat u kan voorzien in gedegen terminaltrekkers, heftrucks en hoogwerkers? Denk dan eens aan Hint IJmuiden Verhuur BV. Wij zijn ruim 30 jaar actief in het verkopen en verhuren van interne transportmiddelen. Denk hierbij aan onder andere terminaltrekkers en vorkheftrucks. Heeft u een defecte vorkheftruck in Amsterdam? Zet onze monteur dan in voor een uitgebreide reparatie van uw vorkheftruck!

Vorkheftruck kopen of huren? Aan u de keuze!

Voor uw hoogwerkers, terminaltrekkers en vorkheftrucks in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres! Onze machines zijn uitsluitend van de meest hoogwaardige merken. De heftrucks en hoogwerkers worden speciaal door ons geselecteerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we hierbij op moeten letten. Onze organisatielijnen zijn kort, waardoor wij onze machines voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Kiest u ervoor om uw nieuwe terminaltrekker of heftruck bij ons aan te schaffen? Een goed idee! Wij leveren uw bestelling in goede conditie bij u in Amsterdam af. Wilt u toch liever een machine huren? Ook dat is mogelijk. Wij bieden namelijk ook hoogwerkers en vorkheftrucks aan voor de verhuur.

Wij repareren uw heftrucks en vorkheftrucks graag in Amsterdam

Soms kan het zo zijn dat uw heftruck of hoogwerker ineens kapot gaat. Heel vervelend. Maar geen nood, want door onze speciale service kunnen wij uw machine op locatie repareren. Onze service auto’s bieden het nodige gereedschap voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze monteur heeft in een mum van tijd uw terminaltrekker of heftruck weer aan de praat. Mogen wij ook uw jaarlijks onderhoud of een keuring verrichten? Onze monteurs zorgen ervoor dat u in Amsterdam straks weer veilig de weg op kunt.

Vele voordelen voor u in Amsterdam

Wij hebben u aantrekkelijke voordelen te bieden wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van onze diensten. Wij:

 • Garanderen u een snelle levering
 • Bieden u scherpe prijzen
 • Geven technisch advies naar wens
 • Bieden zowel verkoop en verhuur als reparatie
 • Bieden echte vakmensen

Benader ons vandaag nog vanuit Amsterdam

Wilt u in Amsterdam nieuwe vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers aanschaffen? Of mogen onze monteurs u helpen bij uw reparatie? Bel ons dan direct via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Laat ons vanuit Amsterdam weten wat wij voor u kunnen betekenen!

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht