Heftrucks Alkmaar

Uw partner op het gebied van heftrucks in Alkmaar

Wenst u in uw bedrijf in Alkmaar gebruik te maken van de beste heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers? Neem dan eens contact op met Hint IJmuiden Verhuur BV. Wij zijn al meer dan 30 jaar uw partner op het gebied van hoogwerkers, vorkheftrucks en terminaltrekkers. U kunt bij ons terecht voor het kopen en huren van interne transportmiddelen. Naast de verkoop en verhuur komen onze service auto’s ook graag bij u langs om uw machine te onderhouden of te repareren. Wilt u ook nieuwe vorkheftrucks, hoogwerkers of terminaltrekkers aanschaffen? Of wenst u de hulp van een van onze monteurs voor de reparatie van uw machine? Benader ons dan vanuit Alkmaar en maak een afspraak.

Koop of huur vorkheftrucks en terminaltrekkers die u wenst

Hint IJmuiden Verhuur BV verkoopt occasions van de beste merken terminaltrekkers, vorkheftrucks en hoogwerkers. De machines worden met veel zorg ingekocht. Wij hanteren korte organisatielijnen waardoor wij de interne transportmiddelen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers. Wij gaan dan direct op zoek naar de machines die bij u passen. Heeft u een klus waarbij een van onze heftrucks veel gemak kan bieden? Maar wilt u niet direct een volledige machine aanschaffen? Dan kunt u ook bij ons terecht om een vorkheftruck te huren in Alkmaar.

Wij komen bij u langs om uw heftrucks te repareren

Een heftruck of hoogwerker heeft regelmatig onderhoud en een jaarlijkse keuring nodig. Onze monteurs willen daar graag bij helpen. Zij komen bij u langs op locatie om alles te controleren. Ook wanneer er wat mis is met uw machine, kunt u bij ons aankloppen. Wij sturen direct een service auto naar u toe in Alkmaar om uw machine uitvoerig te inspecteren en te repareren.

Profiteer in Alkmaar van onze voordelen

Kiest u voor onze diensten en producten? Dan kunt u bij ons genieten van verschillende voordelen:

 • Een snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Technisch advies op maat
 • Verkoop, verhuur en service onder één dak
 • Hulp van een vakkundig en ervaren reparatie team

Maak een afspraak vanuit Alkmaar

Heeft u behoefte aan meer informatie over de vorkheftrucks, terminaltrekkers of hoogwerkers die wij verkopen? Of wilt u ons in Alkmaar inschakelen voor een reparatie? Maak dan een afspraak via 06-53707578 of 0255-511347, mail ons naar info@hintijmuidenverhuurbv.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u in Alkmaar dan graag aan de heftrucks, terminaltrekkers en hoogwerkers die u wenst.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht